Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda, İSTÜN Biyogen Kulübü tarafından 26 Nisan 2026 Pazar günü 09.30-16.00 saatleri arasında Oditoryum’da gerçekleştirilecek "III. Moleküler Biyoloji ve Genetik Günü" moleküler biyoloji ve genetik alanına ilgi duyan öğrencileri bilimsel içeriklerle bir araya getirmektedir.
Alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla düzenlenecek etkinlikte, moleküler biyoloji ve genetik alanında güncel konular akademik sunumlar aracılığıyla ele alınacak ve katılımcılar bilimsel gelişmeleri doğrudan uzmanlarından dinleme fırsatı bulacaktır.
Etkinlik, öğrencilerin bilimsel bakış açılarını geliştirmeyi, moleküler biyoloji ve genetik alanındaki güncel gelişmelere yönelik farkındalık kazanmalarını ve akademik anlamda kendilerini geliştirmelerini hedeflemektedir. Aynı zamanda katılımcıların akademik etkileşimlerini artırarak disiplinler arası iletişimi güçlendirmesi amaçlanmaktadır. Etkinliğe akademik ve idari kadromuz ile tüm öğrencilerimiz davetlidir.
III. Moleküler Biyoloji ve Genetik Günü etkinliğine katılmak için tıklayınız.