"Assessment of Nutritional Composition of Turkish Red Crescent Menus After the M7.8 and M7.6 Earthquakes in Kahramanmaraş, Türkiye" Başlıklı Makale Web of Science (SCIE) indeksli Disaster Medicine and Public Health Preparedness (Cambridge University Press

22 Şubat 2024
Perşembe

İSTÜN Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Elif Günalan, Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyemiz Ayhan Parmaksız, SBF Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Görevlimiz Betül Yıldırım Çavak, doktora programı öğrencimiz Rana Turgut, yüksek lisans öğrencimiz Ayça YENiGÜN ve 4. sınıf öğrencimiz Tuba Yoldaş’ın yazarlarından olduğu “Assessment of Nutritional Composition of Turkish Red Crescent Menus After the M7.8 and M7.6 Earthquakes in Kahramanmaraş, Türkiye” adlı makale Web of Science (SCIE) indeksli Disaster Medicine and Public Health Preparedness (Cambridge University Press) dergisinde yayımlanmıştır.

Canlı Görüşme Mesaj Bırakın
Bize Sorun!
İSTÜN

* Gerekli
* Gerekli
* Gerekli
* Gerekli
* Opsiyonel