İSTÜNEPT Güz Birinci Aşama Sonuçları Açıklandı

İSTÜNEPT Güz İngilizce Hazırlık Muafiyet/Seviye Tespit Sınavı Birinci Aşama sonuçları açıklanmıştır.

Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

NOT-1: Sınava girdiği hâlde adını listede göremeyen öğrencilerin hazirlik@istun.edu.tr adresine e-mail atmaları gerekmektedir.

NOT-2: İSTÜNEPT Güz İkinci Aşama sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin, 21 Eylül 2022 Çarşamba (yarın) saat 10.00’da İSTÜN Merter Kampüsünde gerçekleştirilecek İSTÜNEPT Güz İkinci Aşama Sınavına girmeleri gerekmektedir. Sınav derslik öğrenci listeleri, Merter Kampüsü E Blok Giriş Katında ilan edilecektir.

NOT-3: İSTÜNEPT Güz Birinci Aşamada geçerli olan sınav kuralları, İkinci Aşamada da geçerli olacaktır. Sınav, dinleme ve yazma bölümlerinden oluşmaktadır.

NOT-4: İSTÜNEPT Güz İkinci Aşama sınavına girmeye hak kazanamayan öğrenciler, İSTÜNEPT Güz Birinci Aşama sınav sonuçlarına göre uygun seviye sınıflarında İngilizce hazırlık eğitimlerine devam etmek zorundadırlar.