İSTÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elif GÜNALAN’ın bildirileri 18. Dünya İnsülin Direnci, Diyabet ve Kardiyovasküler Hastalıklar Kongresinde poster olarak sunulmuştur.

İSTÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elif GÜNALAN’ın “Maternal Yüksek Yağlı Diyetin Yavru Sprague Dawley Sıçanlardaki Lingual CD36 Lipid Sensörleri Üzerindeki Etkileri” ve “Çeşitli Gelişim Dönemlerinde Yağ Kısıtlaması Lingual Yağ Asidi Bağlayıcı Proteinlerde Farklı Modülasyonlara Neden Olur” başlıklı bildirileri 3- 6 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleşen, 131 ülkeden bilim insanlarının yer aldığı 18. Dünya İnsülin Direnci, Diyabet ve Kardiyovasküler Hastalıklar Kongresinde poster olarak sunulmuştur.