İSTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Açıldı

2021- 2022 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul edecek olan İSTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz lisans eğitimine başlıyor.

YÖK'e yapmış olduğumuz müracaatın kabul edilmesi sonucunda “Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mimarlık, Moleküler Biyoloji ve Genetik” bölümleri ile eğitime başlayacak olan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz nitelikli bilim insanı ve mühendisleri ülkemize kazandırmayı hedefliyor. Akademiyle, sektörü buluşturarak yüksek teknoloji çözümleri geliştirmeyi hedefleyen fakültemiz, milli teknolojilerin gelişmesine katkı sağlayarak Türkiye ekonomisinin şekillenmesine de liderlik edecek.