İSTÜN İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Açıldı

2021- 2022 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul edecek olan İSTÜN İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültemiz lisans eğitimine başlıyor.

YÖK'e yapmış olduğumuz müracaatın kabul edilmesi sonucunda “İngiliz Dili ve Edebiyatı, İşletme (Türkçe), İşletme (İngilizce), Psikoloji” bölümleri ile eğitime başlayacak olan İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültemiz sektörün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, uluslararası düzeyde bir eğitim ve araştırma ortamı sunacak şekilde tasarlanmış olan eğitim programlarımız ve güçlü akademik kadromuz ile alanlarında iyi eğitim almış, ulusal ve uluslararası sektörde rekabet edebilecek, evrensel bilgi ve beceriyle donatılmış, yaratıcı, yenilikçi, girişimci, sektörün günümüzdeki ve gelecekteki ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek mezunlar yetiştirmeyi hedefliyor.