15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'ne Doğru

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında; değerli akademisyenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımları ile 2016 yılında gerçekleşmiş olan, milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişiminde canlarını feda eden şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz saygı ile anıldı. Törenimizde; Rektör Yardımcımız Prof. Dr Taşkın Gürbüz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Muhsin Öztürk "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne Doğru" konulu söyleşiyi gerçekleştirdi. Törenimizde ayrıca 15 Temmuz gecesi gerçekleşmiş olan hain darbe girişimine karşı Türk Milleti tarafından ortaya konmuş şanlı direnişi konu alan belgesel gösterimi yapıldı.